Home Novosti Latest GODIŠNJA IZLOŽBA FOTO KLUBA LOŠINJ - FIAT LUX
GODIŠNJA IZLOŽBA FOTO KLUBA LOŠINJ - FIAT LUX PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 12 Prosinac 2016 20:05

U utorak, 13. prosinca 2016. g. u 19 sati u Galeriji Fritzi u Malom Lošinju otvorit će se godišnja izložba Foto kluba Lošinj, Fiat lux.

Foto klub Lošinj osnovan je 2003. godine, a od 2008. javnosti se predstavlja spomenutom izložbom koja ove godine nije tematski određena. Motiv, sadržaj i tehnika ostavljeni su fotografima na izbor zato da se proberu najbolji plodovi njihovog rada. Na izložbi sudjeluje 18 fotografa među kojima su primjetne razlike u sklonostima. Nekima je važan kolorit ili kompozicija, a drugima sadržaj. Jedni se bave dokumentarnom fotografijom, drugi vole pričati priču. Neovisno o sadržaju, u njihovim fotografijama očituje se dobro poznavanje tehničkih mogućnosti fotoaparata, ali i sklonost kasnijoj kompjuterskoj obradi. Iako su fotografije različite temom, motivom i načinom fotografiranja, u ovogodišnjoj selekciji primjetan je velik broj portreta i krajolika što upućuje na zaključak da se autori najbolje izražavaju upravo u toj tematici.

Izložba je humanitarnog karaktera: u suradnji s lošinjskom udrugom Be more sav prihod od prodaje fotografija namijenit će se oboljelima od raka.

Izložba će biti otvorena do 7. siječnja 2017. godine.

Radno vrijeme za posjetitelje je od utorka do petka od 10 do 13 te od 17 do 19, a subotom od 10 do 13 sati (ponedjeljkom i nedjeljom zatvoreno).

 
Copyright © 2021 ZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE GRADA MALOG LOŠINJA. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..